Falkenberg förlorade premiären

Falkenberg inledde årets Superettan genom att förlora med 0-2 mot Östers IF på hemmaplan. Den sprillans nya arenan väntar därmed på att få uppleva sin första seger.

Det var en match präglad av premiärnerver och ringrostighet som spelades på ”Falcon Alkoholfri Arena”.

Efter en mållös första halvlek, där Öster hade flest målchanser och Falkenberg stundtals hade svårt att få upp tempot, kom så målet. Men det skulle dröja ända till den 83:e matchminuten.

Då höll sig lagkaptenen Mario Vasilj framme vid bortre stolpen och stötte in bollen efter en frispark.

Utökade på stopptid

0-2 kom på övertid efter en snabb kontring på en FFF-hörna. Jonathan Levi sprang sig fri och kunde skjuta in bollen i öppet mål från distans.

Och som om inte det var nog fick falkenbergsspelaren Christoffer Carlsson rött kort minuten senare efter att ha dragit på sig sin andra varning.

Fotnot: Nästa match spelar FFF borta mot Trelleborg på söndag klockan 17.