Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Kan göra skillnad”, säger projektledaren Erika Erlingsson, utvecklingsledare i social hållbarhet på Falkenbergs kommun. Foto: Marcus Alakangas/SVT

Falkenbergs kommun erbjuder samtal med ekonomiexperter

Uppdaterad
Publicerad

Omvärldsläget, stigande matpriser och saftiga elräkningar gör att Falkenbergs kommun ger invånare möjligheten att få enskilda stödsamtal om privatekonomin.

– Vi tror verkligen att det kan göra skillnad, säger projektledaren Erika Erlingsson, utvecklingsledare i social hållbarhet på kommunen.

Rådgivningssamtalen sker på Argus eller digitalt och är gratis. Tider kan bokas under tre kvällar med start sista januari. Kommunens konsumentrådgivare kommer att stå till förfogande och även personal från socialförvaltningen. Kommunen kommer inte dokumentera någonting av det som sägs i samtalen.

– Passa på att prata med dessa människor som är experter inom området, säger Erika Erlingsson som en uppmaning till falkenbergare som går och oroar sig över ekonomin. 

Starta klippet för att höra henne berätta om tanken bakom satsningen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.