Boris Lennerhov, Gekås vd.

Gekås vd: ”Tråkig och pinsam nyhet”

Uppdaterad
Publicerad

Under lördagskvällen kom det ett larm om att en person blivit påkörd av en bil utanför köpcentret Gekås i Ullared, men det visade sig tillslut handla om ett misshandelsärende.

Boris Lennerhov, Gekås vd, tycker att det är tråkigt och pinsamt.

– Ja det är såklart tråkigt att sådant händer. Vi har vakter vid varuhuset på plats dygnet runt och de larmade om händelsen. Detta ska ha hänt ute på parkeringen och vi kan inte ta ansvar för tiotusentals personer utanför varuhuset, säger Boris Lennerhov och tillägger:

Ullared

– Hade det hänt inne i varuhuset hade det såklart varit en annan femma.

Enligt polisen ska mannen som slog till föraren varit påverkad. Gekås sportbar, tror du att den hade något med detta att göra?

– Det tror jag verkligen inte. Vi är väldigt noga med att man inte får bli berusad inne i varuhuset. Vi vet inte ens om han hade varit inne i varuhuset innan händelsen, säger han.

LÄS MER: Sa att han blivit påkörd utanför Gekås – misstänks för misshandel

Enligt Gekås vd händer liknande situationer runt tre gånger per år.

– Ja det kan vara att någon blir arg om någon snor ens parkering. Men det brukar inte bli större bråk, säger Boris Lennerhov.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Ullared

Mer i ämnet