Årets toppar 2017 Foto: SVT

Här är nyheterna ni verkligen älskade

Publicerad

Vi på SVT Nyheter Halland gör allt för att ge er de bästa lokalnyheterna varje dag.

Här är årets toppar och dalar.

2017 blev ett händelserikt år och vi på redaktionen hade fullt sjå med att sålla bland nyheterna för att ge er de mest relevanta och intresseväckande lokala händelserna.

Här är nyheterna ni verkligen uppskattade:

Detta får du inte ha på nummerplåten – Läs HÄR

X32TTU8 eller 3JOH22A. Att skriva om småsnuskiga ord för bilens registreringsskylt har blivit en sport för vissa. Men det sätter Transportstyrelsen stopp för. Något som ett par hundra tusen av er intresserade sig för.

Så hittades skolans surfplattor i Kosovo – Läs HÄR

Ja, den säljer väl sig självt. Vem vill inte veta det. Inbrottet då plattorna stals skedde på en torsdag och redan på måndagen dök de upp i en liten butik i Pristina. Något man kunde se via sökfunktionen på plattorna. Polisen misstänkte en organiserad liga för skolinbrotten.

Röda korset vill inte ha mer skräp – Läs HÄR

50 procent av det ni skänker till Röda Korset är ... skräp! Personalen vill understryka att man inte är en återvinningsstation och att gamla urtvättade pyamasar och missfärgade herrskjortor – det får ni göra er av med på annat håll.

Tycker du att det finns en lokalnyhet som vi verkligen borde bevaka? Tipsa oss gärna på halland@svt.se.

Tack för 2017!

Hälsar, redaktionen i Halmstad.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.