Person knivskuren efter trafikolycka i Hyltebruk – En anhållen

Uppdaterad
Publicerad

En person ska ha blivit knivskuren efter ett bråk som ska ha uppstått i samband med en trafikolycka i centrala Hyltebruk på tisdagskvällen. Räddningstjänsten, ambulans och polis larmades till platsen. Nu är en misstänkt anhållen för händelsen.

Strax före klockan 20 på tisdagen larmades SOS Alarm om händelsen.

– Två personbilar har kolliderat. Det är en person kvar på platsen som har en skada av kniv. Vi håller på att hjälpa personen i bilen tills ambulans är på plats, sa Peter Stened, inre befäl vid räddningstjänsten, vid 20-tiden.

Strax före halv nio på kvällen fördes personen till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. Personen ska ha fått knivskador på bland annat skulderblad och nacken, enligt polisens uppgifter.

Inga övriga uppgifter om skadeläget.

Bråk på platsen

Enligt polisen rapporteras det om ett bråk som ska ha uppstått på platsen efter trafikolyckan. Ett flertal personer ska då ha kommit till platsen med bil. Hur många som varit involverade i bråket är oklart.

– Av allt att döma verkar det vara ett slagsmål som uppstått i samband med kollisonen, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedmyr.

– Det finns uppgifter som gör gällande att det skulle handla om 20 personer, säger han till TT.

Polisen meddelade strax efter 20.30 att man rubricerar händelsen som grov misshandel och att en person är gripen.

Strax innan 22-tiden omrubricerade polisen händelsen till försök till mord.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.