Det är fortfarande oklart hur den man i 20-årsåldern som hittades död under lördagen i Snöstorp dog. Polisen utreder händelsen som mord. Foto: SVT

Man hittades död i Snöstorp – polisen knackar dörr

Uppdaterad
Publicerad

Det är fortfarande oklart hur den man i 20-årsåldern som hittades död under lördagen i Snöstorp dog. Polisen utreder händelsen som mord.

– Man ska knacka dörr för att se om man kan få fram fler uppgifter och hålla fler kompletterande förhör. Man kommer inte veta dödsorsaken förrän den rättsmedicinska undersökningen är klar och det kommer att ta några dagar innan man har ett resultat, säger Peter Adlersson, presstalesperson på polisen.

Det var vid lunchtid under lördagen som en man i 20-årsåldern hittades död i ett grönområde, i ett villaområde i Snöstorp i Halmstad. Hur mannen dött är väldigt oklart, enligt polisen.

Utreds som mord

Polisen ville under lördagen inte gå in på några detaljer kring dödsfallet, men bekräftar att man efter tips från allmänheten hittat en död man intill ett buskage i området. Kroppen har nu förts till enheten för rättsmedicin i Göteborg för vidare undersökningar. Händelsen utreds som mord.

– Förundersökningen om mord fortgår, då det är oklart hur mannen dog. Vi får invänta svar från den rättsmedicinska undersökningen, säger Peter Adlersson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.