MC-förare förd till sjukhus efter trafikolycka i Varbergs kommun

Uppdaterad
Publicerad

En MC-förare har förts till sjukhus efter en trafikolycka på väg 153 vid Gödestad i Varbergs kommun. Skadeläget är oklart.

Strax efter klockan 10 på lördagsförmiddagen larmades SOS om en trafikolycka på väg 153 i Varbergs kommun. En personbil och motorcykel har kolliderat i en sidokrock.

Räddningstjänst, ambulans och polis har varit på plats. Vägen var avstängd i båda riktningar men ska nu åter vara öppen.

– Personen låg på vägbanan vid framkomst. Ambulanspersonal har tagit hand om föraren och är nu på väg till sjukhus, säger Peter Karlborg, inre befäl vid räddningstjänsten, som berättar att skadeläget är oklart.

Föraren av personbilen misstänks nu för vållande till kroppsskada och för att inte ha iakttagit väjningsplikt. Båda personbilen och motorcykeln behövde bärgas.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.