Foto: TT

Rånarna fick med sig kontanter

Uppdaterad
Publicerad

De två maskerade män som rånade en matbutik i Hyltebruk på torsdagskvällen fick med sig en mindre summa kontanter. Enligt polisen är ingen ännu gripen.

Det var vid 19.30-tiden på torsdagen som två män tog sig in i Coop-butiken och rånade personalen.

– De kom in i butiken med halsdukar uppdragna över ansiktena, sa Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region väst till SVT Nyheter Halland.

LÄS MER: Rånförsök mot matbutik – personal till sjukhus

Personal till sjukhus

Båda männen ska ha haft tillhyggen med sig. En anställd ska ha fått ett slag i huvudet och fått föras till sjukhuset i Halmstad med lindriga skador.

Under torsdagskvällen var polisen på plats med hundpatrull och sökte i området utan resultat.

Fick med sig pengar

Enligt Hallandsposten fick männen med sig en mindre summa kontanter. Den anställde mannen som blev misshandlad av en av rånarna med ett tillhygge i ansiktet mår efter omständigheterna väl.

– Han mår ganska bra. En av rånarna hade skadat honom i huvudet och han blödde en hel del, säger polisens presstalesman Peter Adelsson till tidningen.

Polisens utredning fortsätter och ännu är ingen person gripen. Matbutiken kunde hålla öppet som vanligt under fredagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.