Arkivbild. Foto: TT

Rejäl krock i morgontrafiken i Halmstad

Strax före klockan sex på tisdagsmorgonen ska två bilar ha krockat på Laholmsvägen i höjd med Andersberg i Halmstad. Enligt räddningstjänst och polis ska det ha varit en rejäl smäll.

Räddningstjänst, polis och totalt tre ambulanser kom till platsen vid sex-tiden på morgonen.

Enligt räddningstjänsten satt det en person kvar i vardera bil och båda bilarna fick klippas upp för att brandmännen skulle få ut förarna säkert.

Enligt polisen ska en av personerna ha klagat på smärtor i benen men i övrigt är skadeläget oklart. Båda personerna är avförda med ambulans till sjukhus.

– Det var en ordentlig smäll men inga livshotande skador. Bägge bilarna fick klippas upp, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson till SVT Nyheter Halland.

Vägen stängdes av

Olyckan gjorde så att Laholmsvägen var avstängd in mot Halmstads centrum under räddningsarbetet fram till klockan sju, sedan öppnades ett körfält.

Vid 07:30 flöt trafiken på som vanligt igen.

Så arbetar vi på SVT Nyheter

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer