Se Gessle spela nya låten ”Småstadsprat”. Foto: SVT

Se Gessle spela nya låten ”Småstadsprat”

Publicerad

I fredagens avsnitt av Skavlan framförde Per Gessle sin nya singel ”Småstadsprat” tillsammans med artisten Lars Winnerbäck. Se klipp ur låten här.

I fredagens avsnitt av Skavlan ger Per Gessle en personlig intervju om allt från uppväxtåren och världsturnéerna med Roxette, till nya albumsläppet. Han passade även på att framföra nya singeln ”Småstadsprat”, en duett tillsammans med Lars Winnerbäck.

Läs mer: Exklusiv intervju med Per Gessle om nya skivorna

Per Gessle är högaktuell med skivsläpp och sommarturné. På fredagen släppte han dessutom första singeln ”Småstadsprat” som är en duett med Lars Winnerbäck. I veckans avsnitt av SVT-programmet Skavlan framförde Gessle och Winnerbäck låten live.

Programmet sändes i fredags på SVT1 och går att se i sin helhet här: Skavlan på SVT Play

”Har beundrat honom länge”

Per Gessle berättade om samarbetet med Lars Winnerbäck i torsdagens intervju med SVT Nyheter Halland.

– Lars W är en grym låtskrivare och artist som jag beundrat länge så jag blev verkligen glad när han ville vara med. Vi har ganska många av samma skivor hemma i hyllorna, berättade han då.

I Skavlan ska Gessle tillsammans med övriga gästerna – författaren Jo Nesbø och SEB:s vd Annika Falkengren – välja tre album att ta med till en öde ö – det visar sig bli svårt att enas.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.