Foto: SVT

Trafiken leddes om efter olycka på E6

Publicerad

Under tisdagseftermiddagen inträffade en singelolycka i norrgående körriktning på E6 som resulterade i att trafiken leddes om under en kort stund. När olyckan var avklarad och vägen åter öppnats fick en bil punktering åt andra körriktningen och ett körfält blockerades.

Det var strax efter klockan tre som olyckan inträffade på E6, strax norr om Kvibilleavfarten i Halmstads kommun. Enligt räddningstjänsten ska inga personer ha skadats vid olyckan.

– Bilen står på alla fyra och de mår väl enligt räddningspersonal på plats, säger Niklas Rosenberg, inre befäl hos räddningstjänsten.

Under arbetet på plats leddes trafiken i norrgående riktning om på gamla E6 förbi Kvibille. Det arbetet var avklarat vid fyratiden, men då hade en personbil fått punktering i norrgående riktning.

– Bilen blockerar ett körfält i södergående riktning fram tills bärgarna är på plats. Det är framkomligt på platsen, men mycket trafik, säger Niklas Rosenberg.

Vid halv fem var vägen åter fullt framkomlig, enligt Trafikverket.

Här är en snabb checklista på vad man ska göra vid en krock Foto: SVT Källa: Svedea

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer