Två ungdomar gripna efter väpnat rån i Halmstad

Publicerad

Två personer har gripits efter att ha misshandlat och rånat minst en person med ett pistolliknande föremål på Nyhem i Halmstad under natten till lördagen.

Det var vid klockan 03.30 på lördagsnatten som en eller flera personer rånades och misshandlades på Järnvägsgatan i Halmstad av fyra yngre män.

Informationen är knapphändig, men enligt polisens presstalesperson har offren blivit slagna och hotade med något typ av vapen, som troligen är en luftpistol.

Ingen till sjukhus

Det var polisens hundpatrull som fick upp spår som ledde till att de kunde gripa två misstänkta gärningsmän vid Maratonsvägen. De gripna uppges vara födda 2004 och 2006.

Vid råntillfället försvann en mobiltelefon med tillhörande fodral och en nyckelknippa. Inget av offren behövde föras till sjukhus efter händelsen.

Nu jobbar polisen vidare med att hitta de resterande gärningsmännen genom förhör med de gripna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.