Utse bästa platsen i Kungsbacka

Publicerad

SVT:s reporter Casper Sewerin har i veckan efterfrågat era tips på favoritplatser i Kungsbacka – riktiga guldkorn som inte bör missas. Här är tipsen han har fått in. Nu är det upp till er att rösta fram bästa platsen.

Ni har väl inte missat att vår reporter Casper åkt runt i Kungsbacka kommun hela veckan och rapporterat om stort och smått.

Och så har han efterlyst era favoritplatser.

Nu är det dags att kora vilken som är Kungsbacka bästa plats.

Kolla in platserna i klippet här ovanför.

Rösta på din favorit i chatten här nedanför.

Eller skriv i kommentarsfältet om en annan plats som du tycker är ett riktigt guldkorn i Kungsbacka.

SVT rapporterade · SVT rapporterar från Kungsbacka kommun vecka 27

09.31
God morgon! Nu är jag på plats i Kungsbacka kommun. Här kommer jag att rapportera från hela veckan. Förra veckan efterlyste jag tips och har hittills fått mängder - men jag vill självklart ha fler! Fortsätt tipsa mig. Nu ska jag åka vidare för att prata med en från kommunen om ny teknik som ska göra det lättare att spara på dricksvatten, hörs sen!
 
 
09.53
Finns några ungdomar som håller på med egna sommarförtag. Jag känner en av dem som gör överlevnadskit, han hade nog velat prata om det! Rasmus heter han.
@Erik - Tack för tipset! 
10.46
Varsågod. Ifall ni behöver hans mejl eller nummer så är det bara att säga till
Ja, tack. Skicka gärna kontaktuppgifterna till vår reporter som är på plats i Kungsbacka hela veckan: casper.sewerin@svt.se
10.58
Nu har jag precis varit på mitt första tips! Det är nämligen så att Kungsbacka kommun har skaffat ny teknik som ska göra det enklare att spara på dricksvatten. Karl Lundgren är förvaltningschef för Teknik i Kungsbacka och poserar utanför den nya maskinen och mer om detta får ni reda på imorgon.
 
13.18
Supermätt och belåten bär det nu av mot ett av mina guldkorn i Kungsbacka kommun. Hörs snart när jag uppdaterar er med var det ligger :)
 
13.56
Någon minut efter jag intervjuat två badsugna killar öppnade sig himlen. Ser nästan ut som jag doppat mig, men det har jag inte ;)
 
15.49
Hans Webeck och Elsy Tomés nya guldkornställe är Vallersviks nya kyrka och café. - Det är fantastiskt fin avkoppling på en sommardag. Att sitta här i lugn och ro och ta en fika, samt att få ta del av den fina utsikten, säger Hans. Anledningen till att det numera står en ny kyrka här i Vallersvik är för att de ska riva den gamla. - Jag var väldigt negativ till en början. Då visste jag inte att det skulle bli så här bra, säger Elsy.
 
17.37
Rasmus Andersson, 17, är en av tjugo ungdomar som fått Kungsbacka kommuns stipendium på 2000 kronor för att prova på att driva företag en sommar. Vår reporter Casper har träffat honom. 
08.27
God morgon! I går berättade Casper att han Karl Lundgren som är förvaltningschef för teknik i Kungsbacka kommun. Här kan du se intervjun där han berättar om den nya tekniken som ska göra det enklare att spara på dricksvatten.
08.29
EFTERLYSNING! Vilket är ditt smultronställe i Kungsbacka kommun? Vi ska med Kungsbackabornas hjälp utse Kungsbackas bästa smultronställe. 
Tipsa oss om ditt smultronställe här i chatten, eller i ett mejl till casper.sewerin@svt.se!

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer