Foto: TT

Väpnat rån mot kvinna i Kungsbacka

Uppdaterad
Publicerad

En kvinna ska under tisdagskvällen blivit utsatt för ett väpnat rån av två maskerade män i centrala Kungsbacka.

Strax efter klockan åtta under tisdagskvällen blev en 50-årig kvinna utsatt för ett väpnat rån av flera gärningsmän i centrala Kungsbacka. Gärningsmännen ska ha kört upp till henne med bil, varpå två maskerade personer hoppade ut och hotade kvinnan med ett pistolsliknande föremål. Gärningsmännen kom över kvinnans halsband, mobiltelefon och klocka och flydde sedan platsen med hjälp av bilen. Kvinnan ska inte kommit till fysisk skada, men i förhör med polisen beskriver hon att hon är chockad.

Spårade upp bilen

Enligt polisen ska kvinnan ha hittat sin mobiltelefon via ett sökverktyg i en annan telefon. På platsen hittade polisen en svart SUV som kvinnan uppgett att gärningsmännen försvunnit i. Den är nu tagen i beslag för teknisk undersökning. Än så länge finns ingen misstänkt för rånet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.