Joakim Persson är tränare i Varbergs Bois. Foto: TT

Varbergs Bois tappade viktiga poäng

Varberg tappade tre viktiga poäng i bottenstriden av Superettan. Laget är fortsatt på kvalplats och riskerar att åka ur serien.

Matchen mot Gefle på Påskbergsvallen i Varberg började tungt för hallänningarna. Efter bara några minuters spel kunde bortalaget ta ledningen med 1-0 .

Men det kan vända snabbt i fotboll och en knapp kvart senare blir Gefles Netan Sansara utvisad. Varberg får som följd spela större delen av matchen med en man mer på plan.

Kvitterade snabbt

Det dröjde heller inte länge innan Varberg kunde kvittera genom Perparim Beqaj. Resultat i halvtid var också 1-1.

I andra halvlek kunde Varberg med sitt numerära överläge pressa Gefle till en början. Men ändå var det Gefle som åter kunde ta ledningen, 2-1, genom Admir Bajrovic. Ett resultat som stod sig matchen ut. Varberg har nu bara sex matcher kvar i årets Superettan.