Fyra män gripna efter misshandel i Ängelholm

Uppdaterad
Publicerad

Två män i 20-årsåldern misshandlades grovt under natten mot söndag i centrala Ängelholm. Polisen kunde senare gripa fyra män.

Det var strax innan klockan fyra som polisen larmades till ett bråk på en gata i centrala Ängelholm. Enligt larmet ska tio personer befunnit sig på platsen, men när polisen kom fram fann de två män som misshandlats med sparkar och slag.

– Den ena mannen blev förd med ambulans till sjukhus. Den andra mannen fick lindrigare skador, men där har jag inte uppgifter på om han behövde åka med ambulansen eller inte. Båda ska ha varit vid medvetande, säger Filip Annas, presstalesperson på polisregion Syd.

På plats hade gärningsmännen försvunnit, polisen började söka och kunde efter en stund gripa fyra män i 25-30-årsåldern. Männen är nu misstänka för ett fall av misshandel och ett fall av grov misshandel.   

– Nu kommer vi hålla förhör med de fyra misstänkta och prata med målsägande. Men vi kommer också att prata med vittnen, om det fanns runt tio personer på plats så borde det finnas fyra vittnen, säger Filip Annas.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.