Foto: Pär Bengtsson och Cecilia Hedlund

Här är årets mest lästa artiklar

Publicerad

SVT Nyheter Helsingborg har under året publicerat flera artiklar på sajten. Följande fem artiklar var mest läst.

1. I oktober försvann två barn i Landskrona. Ett stort polispådrag sattes igång för att hitta den sexåriga pojken och den tioåriga flickan. De hittades senare samma kväll.

2. I mitten av juni inträffade en allvarlig olycka utanför Munka-Ljunby. Två personbilar frontalkrockade och två män, båda 28 år gamla, avled efter krocken.

3. Slutet av juli upptäckte en kvinna att ett 50-tal gravstenar hade välts på Kattarps kyrkogård. Dessutom hade minneslunden vandaliserats och blommor och gravlyktor hade kastats på kyrkan.

4. Entrén till polishuset i Helsingborg sprängdes slutet av oktober. Efter sprängningen släppte polisen en bild av den misstänkte bombmannen.

5. En lastbil körde fast under en bro norr om Åstorp den 27 juli. Trots den rejäla smällen klarade chauffören sig utan några skador.

Foto: Jan Emanuelsson

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.