Mats-Ola Schulze, klubbdirektör i Helsingborgs IF. Foto: Winnie Gravlund/SVT

HIF:s klubbdirektör tar time out

Uppdaterad
Publicerad

Efter två år som klubbens direktör väljer Mats-Ola Schulze att ta time out.

Allt för hög arbetsbelastning har tvingat HIF:s klubbdirektör Mats-Ola Schulze att sjukskriva sig. Det skriver hif.se på sin hemsida.

– 2017 var ett tufft år för alla som arbetar med och inom Helsingborgs IF. Klubbdirektör Mats-Ola Schulze har under sina snart två år på HIF arbetat hårt och intensivt vilket nu lett till att han fått rådet från läkare att hålla låg profil, skriver klubbens ordförande Krister Azelius på hemsidan och bekräftar att det inte ändrar på klubbens planer på att fortsätta på den inslagna vägen som Mats-Ola lade grunden för.

Hans arbetsuppgifter kommer nu att delegeras ut till övrig kanslipersonal.

– Vårt mål är att ta klubben tillbaka till Allsvenskan. Detta är inte något som på något sätt kommer att ändras. Det är därför nu ännu viktigare att vi alla håller ihop och arbetar för vårt gemensamma mål framåt, avslutar han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.