Kvinna misshandlad i Landskrona

Uppdaterad
Publicerad

Under måndagskvällen blev en kvinna i 40-årsåldern misshandlad utomhus vid Stenorsvägen i Landskrona. Polisen har under natten sökt efter två gärningsmän men ännu är ingen gripen. Polisen har rubricerat brottet som grov misshandel.

Larmet kom in strax innan klockan 23.

– Det är en kvinna som har blivit misshandlad utomhus av två gärningsmän, de ska sedan ha lämnat platsen, säger Filip Annas, presstalesperson på polisen i region Syd.

Polisen har under natten sökt av närområdet och hört den misshandlade kvinnan, men vid 02.30 hade man ännu ingen misstänkt.

Vi har förhört kvinnan men har ännu ingen misstänkt för misshandeln, säger Andreas Hulting, vakthavande befäl vid polisen region Syd.

Initialt trodde polisen att det rörde sig om ett personrån, men kvinnan ska i förhör ha sagt att hon inte saknade något. Polisen rubricerade händelsen som grov misshandel.

Under dagen ska kvinnan höras mer ingående för att man ska få en bättre bild av händelseförloppet och hennes kläder ska skickas på analys.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.