Kvinna allvarligt skadad efter misstänkt misshandel

Uppdaterad
Publicerad

En kvinna är förd till sjukhus med allvarliga skador efter en misstänkt grov misshandel på Jönköpingsgatan i Helsingborg. Det finns ingen misstänkt gärningsman.

Strax innan halv fem natten till måndag larmades polis och ambulans om en påkörd person. Framme vid platsen anträffade patrullen en skadad kvinna på gatan.

– Initialt tror man att kvinnan blivit påkörd, men ändrar sedan uppfattning och det verkar istället som att hon blivit misshandlad, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.

Kvinnan fördes till sjukhus med ambulans. Enligt polisen är det oklart hur skadorna har orsakats men skadeläget beskrivs som allvarligt.

En anmälan om grov misshandel är upprättad.

– Det är fortfarande frågetecken kring vad som har hänt, det ska vi nu försöka klarlägga, säger Ulf Müller, jourhavande förundersökningsledare hos polisen. 

Det finns ännu ingen misstänkt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.