Man knivskuren – misstänkt mordförsök

Uppdaterad
Publicerad

En man i 50-årsåldern hittades knivskuren när polis larmades till en adress i Helsingborg under natten till söndag. En kvinna i 40-årsåldern har gripits misstänkt för mordförsök.

Ett larm om bråk på en adress i Helsingborg kom in till polisen vid 02-tiden på söndagsmorgonen. Väl där hittades en knivhuggen eller knivskuren man, som fördes till sjukhus med ambulans.

– Jag har inga detaljer om hur skadad mannen är. Vi har inte kunnat höra mannen under natten på grund av den vård han fått, så vi ska om möjligt försöka höra honom under förmiddagen, säger Calle Persson, presstalesperson hos polisen.

På platsen greps en kvinna i 40-årsåldern. Den gripna kvinnan är boende på samma adress som mannen och de uppges ha en relation till varandra. Hon är nu misstänkt för försök till mord.

Bostaden spärrades av för teknisk undersökning och polisen förhörde eventuella vittnen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.