En man i 20-årsåldern är allvarligt skadad efter olyckan i höjd med Hyllinge på tisdagsförmiddagen. Foto: Martin Ericsson / Local Eyes

Voltade av E4 – man i 20-årsåldern allvarligt skadad

Uppdaterad
Publicerad

Tre singelolyckor har inträffat i nordvästra Skåne under tisdagen. En man i 20-årsåldern vårdas just nu på Helsingborgs lasarett med allvarliga skador efter att ha voltat på E4 i höjd med Hyllinge.

Både polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E4 i höjd med Hyllinge vid 11-tiden. Räddningstjänsten fick plocka ut en förare ur en personbil efter att bilen voltat av vägen och landat på taket. Personen, som var ensam i bilen vid olyckstillfället, ska ha varit vid medvetande under insatsen och fördes till Helsingborgs lasarett. På eftermiddagen meddelade sjukhuset att mannen har allvarliga skador.

Under två timmar var det begränsad framkomlighet på platsen men vid 13-tiden meddelade Trafikverket att trafiken rullar på som vanligt.

Fler singelolyckor under tisdagen

Strax efter lunch voltade en annan bil på E6 vid Höja utanför Ängelholm. Föraren fick föras med ambulans till sjukhus skadeläget är oklart. Trafiken fick ledas om efter olyckan.

Vid 13.30-tiden inträffade en singelolycka med lastbil på väg 112 mellan Jonstorp och Ornakärr. Vid 15.30 var det åter full framkomlighet på platsen, enligt Trafikverket.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer