Under torsdagen spelas Antikrundan in i Östersund, det kommer att påverka trafiken i centrum. Foto: Östersunds kommun / SVTVisa alla (2)
Visa alla (2)

Antikrundan stänger gator i Östersund

Publicerad

Rådhusgatan stängs i mer än ett dygn. Kommunen räknar med en rejäl anstormning av folk när Antikrundan spelar in i Östersund.

Under torsdagen spelas Antikrundan in på Gamla teatern i Östersund. Det väntas dra stor publik och många länsbor som vill få sina föremål värderade av tv-programmets experter. Därför stängs flera gator i centrum av för trafik.

Rådhusgatan är avstängd från rondellen vid Stuguvägen och förbi Gustav III:s torg. Trafiken leds om via Regementsgatan och Biblioteksgatan. Även cykelbanan kommer att stängas av.

Även Thoméegränd, Tullgatan och Brunnsgränd stängs av i anslutning till Rådhusgatan. De som har stora tunga föremål värderade åker upp Tullgatan och får dessa värderade på baksidan av Gamla teatern.

Planeringen är att kön ska ringla sig från Gamla teatern och bort mot Stuguvägen. Extra bänkar och toaletter kommer att ställas upp längs vägen.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Antikrundan i Östersund

Mer i ämnet