Ekonomin är huvudfokus för ÖFK:s nya tillförordnade vd Catharina Törngren. Foto: Fredrik Lundmark, SVT

Catharina Törngren blir ÖFK:s tillförordnade vd

Uppdaterad
Publicerad

Östersunds FK presenterar en ny vd. Det är Catharina Törngren, företagare som direkt deklarerar att hon ska skapa en stabil ekonomi.

ÖFK skriver på sin hemsida att Catharina Törngren är egen företagare, konsult med fokus att hjälpa företag att effektivisera och organisera verksamheten. Hon kommer vara tillförordnad vd den tid som behövs för ÖFK.

– Ekonomin är självklart den stora utmaningen, det ska man inte sticka under stolen med. Mitt tankesätt är att genom ordning och struktur kan man få god ekonomi genom att göra det som krävs. Presenterar vi en bra handlingsplan tror jag hela Östersund kommer hjälpa och stötta oss med det, säger Catharina Törngren.

Östersunds FK

Michael Schahine klev av som vd för ÖFK i september för att återgå till Reaxcer. Även Catharina Törngren har tidigare haft uppdrag för Reaxcer.

Möt Catharina Törngren, och hör hennes tankar kring nya jobbet, i klippet ovan. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Östersunds FK

Mer i ämnet