Pizzaugn stulen i Bräcke

Uppdaterad
Publicerad

En misstänkt drogpåverkad man bröt sig in i ett garage i Bräcke kommun och stal en pizzaugn. Mannen greps och anhölls senare misstänkt för flera brott.

Vid 02.20-tiden larmades polis till ett garage i Bräcke kommun på grund av ett pågående inbrott. När polis kom till platsen var mannen borta. Man upptäckte då att han stulit en pizzaugn.

– Det var en helt ny pizzaugn, säger polisen presstalesperson, Åsa Mjörndal.

Ett par timmar senare under natten, vid fyratiden, fattade en polispatrull misstankar mot en bil i Brunflotrakten. Det visade vara pizzaugnstjuven.

I bilen satt en man som polisen tror var narkotikapåverkad. Han greps och misstänks nu för stöld, drograttfylleri, ringa narkotikabrott och olovlig körning. Under morgonen har mannen anhållits.

Fotnot: I en tidigare version av den här artikeln stod det att mannen bröt sig in i en restaurang i Bräcke, men det var felaktiga uppgifter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.