Glada ÖFK-fans på Olympiastadion i Berlin. Nu planeras ännu en stor resa till ÖFK:s bortamatch mot Arsenal. Foto: Bildbyrån

Efter succéresan till Bilbao – Falkarna vill chartra nytt flyg till London

Uppdaterad
Publicerad

ÖFK:s supporterförening Falkarna vill anordna ännu en resa. Destinationen? London och en slutspelsmatch i Europa League mellan Östersunds FK och Arsenal FC på Emirates Stadium.

”Vi har knappt hunnit landat från Bilbao-resan eller parkerat tåget från Berlin-resan innan det är dags att planera nästa”, skriver Falkarna på sin Facebook-sida.

Precis som till ÖFK:s bortamatch i Bilbao så vill supporterföreningen nu chartra ett flygplan som kommer flyga direkt mellan Östersund och London.

ÖFK i Europa League

Planen är att flyga till London på torsdag morgonen, på matchdagen den 22 februari, och flyga tillbaka så att man är tillbaka i Östersund tidigt på fredag morgon.

Nu tittar Falkarna över intresset för dem som vill åka. En intresseanmälan kan göras här.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

ÖFK i Europa League

Mer i ämnet