– Många företag känner en oro och frustration och vi försöker tillsammmans hitta nya lösningar och det kan vara oerhört värdefullt, säger Karin Gydemo Grahnlöf. Foto: SVT

Linda och Karin i Åre hjälper företag att tänka om i coronakrisen

Uppdaterad
Publicerad

I januari 2019 startade Linda Wasell och Karin Gydemo Grahnlöf sitt Årebaserade företag Future Fridays. De jobbar bland annat med affärsutveckling – något som kan hjälpa krisande regioner under pandemin.

– Coronan kom ju mitt i vår högsäsong, en period då många företag i Åre ska dra in väldigt stor del av årsomsättningen. Då gäller det att tänka i nya banor, säger Linda Wasell.

Hjälper företag i södra Sverige

I och med coronakrisen har många regioner runt om i landet anlitat Linda och Karin för att hjälpa företagare att ställa om:

Coronaviruset i Jämtlands län

– Söder över är man nu på väg att öppna sin stora säsong, och kan man då innan det drar igång hinna ställa om och tänka nytt så blir det viktigt för företagen, säger Karin Gydemo Grahnlöf.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Coronaviruset i Jämtlands län

Mer i ämnet