Se när Martin Persson, högstadielärare vid Hallens Kyrkskola, får ta emot priset som Årets högstadielärare. Foto: Utbildningsradion

Martin Persson i Hallen blev Årets högstadielärare

Uppdaterad
Publicerad

Martin Persson, högstadielärare vid Hallens kyrkskola i Åre kommun har utsetts till ”Årets högstadielärare” vid Lärargalan på söndagskvällen.

Martin Persson hade nominerats till priset av elever, och han fick ta emot priset av Jon-Henrik Fjällgren i kyrkan i Hallen. I klippet berättar Martin Persson om hur det känns att få priset.

Hela programmet ser du här på URPlay.

Så löd nomineringen av Martin Persson

Så här formulerades nomineringen till priset som Årets högstadielärare:

Jag tycker att Martin är den bästa läraren för att han är rolig och får oss att vilja lära oss nya saker, han är också väldigt smart och lär oss allt i bra takt så vi inte stressar.

Det blir alltid roligt när vi har han som lärare. han gör det ungdomar brukar göra och är ikapp med allting nytt på internet och kan prata med oss om det :)

Källa: Lärargalan.se

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.