På lördagsförmiddagen ansluter Missing people med ideella krafter till sökandet efter den försvunna kvinnan i Östersund. Foto: SVT

Missing People ansluter till sökandet av den äldre kvinnan i Östersund

Uppdaterad
Publicerad

Sökandet efter den försvunna äldre kvinna i Östersund fortsatte under lördagen, och Missing People satte in sina styrkor. Sökandet hade dock ingen framgång under lördagen.

Sökandet efter den äldre kvinna som varit försvunnen sedan förra söndagen i Östersund har hittills varit resultatlösa. Under natten mellan fredag och lördag har polisen letat utan resultat.

På lördagsförmiddagen fortsätter sökarbetet och då ansluter Missing People med ideella krafter.

Försvunnen kvinna i Solliden, Östersund

På sin Facebooksida skriver de att samling och information sker i centrala Östersund och att de som deltar i skallgången ska vara väl rustade för eftersök i skog och mark.

Även resurser från polisen tillsammans med ett 20-tal fjällräddare och personal från Hemvärnet kommer delta i sökarbetet under dagen.

På kvällen avbröt Missing People sin sökinsats, utan att man hittat kvinnan. Polisen uppgav att fjällräddarna fortsätter söka fram till midnatt natten mot söndag. Om inget nytt hänt så trappar man ner insatsen för kvällen då.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Försvunnen kvinna i Solliden, Östersund

Mer i ämnet