• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Olovlig körning x 2 i Torvalla under natten

Publicerad

Polisen i Östersund har under natten ingripit mot två bilförare som saknade körkort.

Klockan 23.28 stoppade polisen en misstänkt bil i Torvalla. Föraren och passageraren, båda män i 20-årsåldern, togs med till Polishuset för kroppsbesiktning. Föraren är nu misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och olovlig körning. Även passageraren är misstänkt för ringa narkotikabrott.

Klockan 02.51 stoppades ytterligare en bil, även den här gången i Torvalla. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknade körkort och är nu misstänkt för grov olovlig körning.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.