På fredagen deltog ett tiotal personer på beachvolley vid Surfbukten som Östersund Volley arrangerat. Foto: Melisa Hagelin Sepulveda/SVT

Östersund Volley arrangerar beachvolley på Frösön

Uppdaterad
Publicerad

Att vi levt under en pandemi med mängder av restriktioner är nog ingen som missat. Men inte heller har folk missat coronalättnaderna – något som tränaren Bismillah Zahedi lagt märke till nu när klubben Östersund Volley för första sommaren arrangerat beachvolley för allmänheten.

Vid fyra tillfällen har Östersund Volley bjudit in folk för att spela beachvolley på Frösön sedan början av juli. Syftet är att ha roligt, spela och träna.

– Här kan man komma och testa vilken nivå man ligger på, hur mycket man kan. Det är nytt och det är för alla. Vill man lära sig så finns det hjälp, säger tränaren Bismillah Zahedi, tränare i klubben.

Vid första tillfället den 4 juli var det inte så många som deltog, något Bismillah tror har att göra med corona. Men med fler lättnader i restriktionerna så har allt fler hittat till Surfbukten för att kunna vara med och spela.

– Varje event har det kommit typ 10-20 pers, så det är jätteroligt, säger han.

Hör tränaren och deltagande berätta mer i videon.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.