Livet i Jämtland och Härjedalen under coronakrisen – så gör du för att skicka in din video

Publicerad
På SVT Nyheter Jämtland vill vi berätta era historier från coronavardagen. Därför vill vi nu få in era videoklipp på hur dagarna ser ut under coronakrisen i Jämtlands län.

Så här gör du för att skicka in din video.

 • Filma dig själv och din vardag i ett klipp på 1-2 minuter.
   
 • Filma helst i liggande format och tänk på att filma både dig själv och det som händer runt omkring dig.
   
 • Mejla din video till jamtland@svt.se
   
 • För större filer kan du använda tjänsten Wetransfer. Klicka på den här länken i din mobil eller dator, följ instruktionerna för att ladda upp dina filer och skicka sedan länken till jamtland@svt.se
   
 • Skriv namn, telefonnummer och en kort förklarande text när du skickar in materialet. Det kan hända att vi vill ringa upp för att få veta mer.

Kom ihåg att du som filmar ansvarar för att informera människor som förekommer i videon att du avser skicka den till SVT, så att det är okej för dem.

När du skickar bilder så upplåter du dem för en icke-exklusiv rätt för SVT att fritt använda bilden i SVT:s verksamhet samt framställa exemplar av bilder. Här kan du läsa mer om våra bildvilkor.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Coronaviruset i Jämtlands län

Mer i ämnet