Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
SVT Jämtlands reporter Marie Selander och redaktör Petter Hansson Frank har under flera månader fokuserat på att lyfta den allt mer polariserade debatten om skogen. I klippet ovan hör du hur de summerar sitt arbete med valsatsningen ”Striden om skogen”. Foto: Fredrik Eliasson/ SVT

SVT Jämtlands valsatsning om skogen avslutad – men bevakningen fortsätter

Publicerad

Hela den senaste veckan har SVT Nyheter Jämtland publicerat en rad artiklar i vår valsatsning ”Striden om skogen”. Den satsningen avslutas nu, men bevakningen av skogsfrågorna kommer naturligtvis att fortsätta.

I klippet ovan hör du reporter Marie Selander och redaktör Petter Hansson Frank summera intrycken och resultatet av satsningen.

Under veckan har vi presenterat de olika sidorna i den allt mer polariserade debatten kring skogen, och även var de olika politiska partierna står. Skogsägare, skogsbolag och Naturskyddsföreningen har alla riktat kritik mot det rådande politiska läget, och i vår valenkät går att se vad alla riksdagspartier svarat på frågor om skogspolitiken. Samtliga artiklar i serien hittar du här.

SVT Nyheter Jämtland kommer fortsätta bevakningen av skogsfrågorna även framöver. Har du tips på vad vi bör bevaka? Ring in till oss på 063-55 65 75 eller skriv till jamtland@svt.se

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Striden om skogen

Mer i ämnet