Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Polisen har upprättat en anmälan om smitning efter att en a-traktor kört in i en butik på torsdagskvällen. Foto: Fredrik Weibull/SVT

A-traktor körde in i butik i Gislaved

Uppdaterad
Publicerad

En A-traktor rammade väggen till Elgigantens butik i Gislaved på torsdagskvällen. Butiken fick stora skador efter händelsen, och en person misstänks nu för smitning.

Vid 22-tiden på torsdagskvällen blev polisen larmad till Elgiganten i Gislaved, vilket Värnamo Nyheter var först med att berätta. Ett vittne hade ringt in om att en A-traktor kört in i butikens vägg.

När polisen kom till platsen hade föraren, en tonåring i 15-årsåldern, försvunnit från platsen. Nu har polisen upprättat en anmälan om olovligt avvikande från trafikolycksplats.

– Polisen vet vem föraren är. Bilen är tagen i beslag för teknisk undersökning, säger polisens presstalesperson Monica Bergström.

Ingen person skadades. I nuläget är det oklart varför olyckan inträffade.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.