Mattias Chevrolet Impala 66 var nylackad när den träffades vid stenkastningen. Foto: Privat

Ännu ingen misstänkt för stenkastning

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har fortfarande inga spår efter de personer som ska ha kastat stenar på flera bilar i samband med en veteranbilsträff i Nässjö i helgen.

Det var efter lördagens cruising genom Nässjö, där över 400 bilar deltog, som ett gäng ungdomar ska ha kastat sten mot flera bilar utanför Sporthallen i Nässjö. Polisen har fått in flera anmälningar om skadegörelse och en anmälan om misshandel.

Få vittnesuppgifter

Trots mängder med besökare har polisen fortfarande dåligt med vittnesuppgifter från platsen och polisen har inget bra signalement att gå på. Ännu finns alltså ingen misstänkt.

– Det finns uppgifter från personer som sett ett yngre ungdomsgäng, men mer än så vet vi inte, säger polisens förundersökningsledare, Jerry Prim.

Vad gör ni nu?

– Vi kan inte göra så mycket. Vi kommer inte vidare utan iakttagelser. Vi är beroende av att folk hör av sig, säger han.

Mattias Jonsson var en av deltagarna på träffen. Bagageluckan på hans bil träffades av en sten och förstörde lacken.

– Det kunde ju gått illa. Jag tror att stenen var ungefär fyra gånger fyra centimeter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.