Elmia Subcontractor flyttas och kommer att hållas i november 2021 Foto: Elmia

Elmia: Nu flyttas nästa stora mässa till nästa år

Uppdaterad
Publicerad

Mässbolaget Elmia har påverkats i hög grad av den pågående coronapandemin. Under fredagen kom beskedet att en av de allra största mässorna, Elmia Subcontractor inte kommer att genomföras i november.

Pandemin gör att mässbolaget tvingas flytta på den stora underleverantörsmässan. Nu kommer den att gå av stapeln i november 2021 istället.

– Vi vet hur viktig mässan är och det är många som uttryckt att årets Elmia Subcontractor skulle blivit den viktigaste någonsin, därför känns det extra tråkigt att inte kunna genomföra årets mässa som planerat. säger Helena Åhs, Mässansvarig för Elmia Subcontractor i ett pressmeddelande.

Corona Jönköping

Projektteamet bakom mässan försöker nu hitta alternativ för att kunna skapa förutsättningar för nya kontakter och affärer för de som skulle ha deltagit på mässan.

På mässan bukar en rad olika utställare vara på plats. Men det brukar även tävlas. Så här såg det ut 2018 då det hölls ungdomsmästerskap i CNC-teknik.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Corona Jönköping

Mer i ämnet