Flera trafikolyckor – tre till sjukhus med ambulans

Uppdaterad
Publicerad

Flera trafikolyckor har inträffat i länet under eftermiddagen. Dessa olyckor påverkar trafiken. Bland annat hamnade en lastbil i ett dike.

Klockan 16.56 kom ett larm om två bilister som hade krockat på Ödeshögsvägen i Gränna. Två personer fördes till sjukhus med ambulans, skadeläget är oklart för polisen. Båda bilarna behövdebärgas från platsen där olyckan skedde.

Kökrock på väg 26

Flera fordon är inblandade i en trafikolycka på väg 26. Olyckan ska ha inträffat söder om Smålandsstenar. Olyckan på vägen påverkar trafiken i båda riktningarna från Skeppshult till Cirkulationsplats Smålandsstenar i Jönköpings län. Olyckan kan exempelvis leda till bilköer på vägen.

Enligt Polisens webbsida ska tre bilar varit inblandade i trafikolyckan och det rör sig om sammanlagt sex personer. Olyckan handlade om en kökrock i södergående riktning. Ingen tyder på att någon människa ska vara allvarligt skadad.

Lastbil i dike

En ytterligare trafikolycka har inträffat på väg 30 söder om Svenarum. Olyckan ska ha mycket stor påverkan på trafiken i båda riktningar från Fiskaby till Svenarums kyrka i Jönköpings län.

Trafiken kommer växelvis släppas förbi olycksplatsen, detta enligt Trafikverket. Men än så länge är det oklart när vägen kommer att vara helt öppen för trafik igen.

Ytterligare trafikolycka

En annan trafikolycka inträffade på väg 993 strax norr om Gränna vid Mällby. Olyckan har en stor påverkan på trafiken i båda riktningarna från Mällby till Uppgränna. Trafiken beräknas vara helt öppen igen enligt Trafikverket.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer