Arkivbild. Foto: TT

Flera gripna för misshandel i länet

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har gripit flera personer under lördagskvällen och natten till söndag misstänkta för misshandel. I flera av fall handlar det om misshandel i relation.

Strax innan klockan 20.50 på lördagskvällen larmades polisen till en ort i Nässjö kommun. Larmet rörde bråk i en bostad och en kvinnan anmälde att hon blivit slagen av en man som hon har en relation med.

Polisen grep en man i 50-årsåldern på platsen och han anhölls senare av jouråklagare.

Enligt polisen är mannen nu misstänkt för misshandel och ofredande.

Fördes till polishuset

Strax innan klockan 22.20 fick polisen ett nytt larm om bråk, nu i centrala Värnamo. Även där greps en man misstänkt för misshandel i relation och han fördes till polishuset i Värnamo för att förhöras.

Mannen är i 30-årsåldern. Polisen uppger att den utsatta kvinnan inte behövde uppsöka sjukvård.

Slag och sparkar

Ungefär två timmar senare kallades polisen till en ort i Gnosjö kommun på grund av en ytterligare en misshandel. En man i 30-årsålder är misstänkt för att ha angripit en annan man med slag och sparkar.

Enligt polisen fick den skadade mannen föras till Värnamo sjukhus med ambulans.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.