Flera trafikolyckor i länet

Uppdaterad
Publicerad

Det har under torsdagsförmiddagen skett flera trafikolyckor i Jönköpings län och det har rapporterats om halka på flera håll.

Vid klockan elva inträffade en olycka på väg 32 norr om Tranås där två bilar krockat. Tre personer var drabbade, men ingen ska enligt räddningstjänsten ha skadats.

Klockan 11:13 kom ett larm om att en personbil kört in i mitträcket på E4 mellan Huskvarna och Gränna, cirka fem kilometer norr om Vätterleden.

– Vi är på väg ut till den olyckan nu, säger polisens presstalesperson Monica Bergström när SVT Nyheter Jönköping talar med henne cirka en kvart efter att larmet kommit in.

En stund senare meddelade räddningstjänsten att ingen person skadats i händelsen.

Man förd till sjukhus

Två timmar tidigare, vid Sandhem i Mullsjö kommun, inträffade en olycka mellan två personbilar i korsningen riksväg 47 och väg 26.

– En person har avförts i ambulans. Verkar inte vara jätteallvarliga skador. Det är en man i 60-åldern, säger Monica bergström.

– Det ska, enligt uppgifter, vara extremt halt på platsen.

Under räddningsarbetet var det totalt stopp i trafiken.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.