• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Stopp i trafiken efter flera olyckor – tre till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Det snöiga vädret ger ett halt underlag på stora håll i länet och 10-talet trafikolyckor har inträffat under fredagen. På väg 31 strax norr om Nässjö stängdes vägen av under eftermiddagen efter att en lastbil vält. Vädret har även orsakat förseningar i tågtrafiken efter att ett träd fallit över järnvägen mellan Vaggeryd och Nässjö.

Trafikolyckorna har varit omfattande under fredagen och har orsakat långa köer, bland annat på E4:an mellan Jönköping och Vaggeryd.

Dessutom var flera fordon inblandade i en olycka norr om Nässjö där tre personer fördes till sjukhus med ambulans. Vid olyckor utanför Vaggeryd och Bankeryd fördes ytterligare tre till sjukhus.

Ytterligare olyckor har inträffat utanför Solberga, Norra Unnaryd, Nässjö, Hyltena och Eksjö. Trafiken har stoppats upp på vissa håll på grund av olyckorna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.