Flera trafikolyckor under morgonen

Uppdaterad
Publicerad

Två personer har under morgonen fått föras till sjukhus efter trafikolyckor. Enligt polisen ska det vara halt väglag på flera håll.

Det har inträffat flera trafikolyckor under torsdagsmorgonen. Strax efter klockan sex larmades räddningspersonal till en singelolycka på E4 vid Torsvik. Föraren hade kört in i vajerräcket och ner i diket. Föraren klarade sig utan fysiska skador men chockades. Bilen fick bärgas från platsen.

Frontalkrock vid Kulltorp

En timme senare kom larm om en trafikolycka på länsväg 619 nära Kulltorp i Gnosjö kommun där två bilar frontalkrockade. En av bilarna ska ha hamnat ute på ett gärde medan den andra bilen stod kvar på vägen. Enligt polisen så var tre personer inblandade i olyckan, två av dessa har förts till sjukhus. Det är oklart hur allvarliga deras skador är.

Voltade vid Vrigstad

Strax efter sju larmades räddningstjänst om en singelolycka på länsväg 127 utanför Vrigstad vid Kvarnagården. En bilist hade kört av vägen och voltat. Det är oklart om någon kommit till skada.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.