Foto: TT

Fyra män gripna misstänkta för grov misshandel i Jönköping

Uppdaterad
Publicerad

Under natten till lördagen kallades polisen till Solåsvägen i Jönköping efter att flera personer börjat bråka och två personer ska ha misshandlats med någon form av tillhygge.

Det var strax efter midnatt som larmet kom och när polisen kom till platsen anträffades bland annat en man i 25-årsåldern som hade blivit misshandlad. Han kördes till sjukhus med ambulans, och enligt polisens presstalesperson Thomas Agnevik verkar mannen ha fått skador på knät.

Ytterligare en man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad med ett tillhygge och han har fått skador i en arm och ett ben. Även där inledde polisen en utredning om grov misshandel.

– Polisen spanade i området och kunde senare gripa fyra misstänkta personer, två män i 20-årsåldern och två i övre tonåren. Alla fyra fördes till polisstationen där de förhördes varefter åklagare fattade beslut vid 04-tiden att alla fyra skulle anhållas på sannolika skäl misstänkta för grov misshandel, säger Thomas Agnevik på lördagsmorgonen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.