Foto: Stefan Jerrevång TT / SVT

Dagen efter – Johan Davidssons besvikelse stor

Uppdaterad
Publicerad

HV71 som var regerande mästare är redan ute ur årets slutspel. Det blev klart när de förlorade sin andra åttondelsmatch mot Linköping HC under onsdagskvällen.

– Det är naturligtvis en väldigt jobbig dag för oss idag, så är det. Det blev inte den utgången som vi hade hoppats på, säger Johan Davidsson som är Assisterande sportchef i HV71.

Under dagen har klubbledningen haft möte och laget har haft en samling. Flera spelare har utgående kontrakt med klubben men Johan Davidsson vill inte kommentera hur läget ser ut för dem.

Hur mycket tänker du nu på nästa säsong?

– Egentligen så lever man fortfarande kvar igår faktiskt. Man får försöka reda ut de sakerna under dagen. Man tror med åren att man ska vara lite bättre förberedd, men så är det inte. Det gör lika ont fortfarande, säger Johan Davidsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.