Hv71:s Robin Figren har precis gjort 1–0 mot Rögle BK. Foto: Mikael Fritzon / TT

HV71 spelade dubbelt hemma

HV71 spelade både dam- och herrmatch under lördagen – och det blev dubbel vinst.

HV71–SDE

Damerna tog emot SDE hemma och tog ledningen en knapp kvart in i första perioden då Claudia Kepler gjorde 1–0. 90 sekunder senare gjorde Sannia Hakala 2–0.

Andra perioden blev mållös men i tredje ökade HV ut ledningen ytterligare när Fanny Rask gjorde 3–0.

Med bara lite drygt fyra minuter kvar att spela fastställde Rask slutresultet 4–0.

HV71–Rögle

Även HV:s herrar hade hemmamatch, mot Rögle.

I skrivande stund står det 2–1 till hemmalaget efter att Leon Bristedt just gjort mål för bortalaget i andra periodens trettonde minut.

En dryg kvart in i första perioden gav Robin Figren HV71 ledningen i numerärt överläge. 2–0 kom i åttonde minuten i andra period då Mattias Tedenby kommer loss.

Klockan visar 18:49 i tredje period när Robin Figren gör 3–1 till hemmalaget. Men bara sekunder senare reducerar Rögles Olle Liss till 3–2 – vilket också blir slutresultat.