Foto: TT

Ingen multiarena i Gislaved

Publicerad

Fritidsnämnden i Gislaved beslutade idag att gå vidare med en badanläggning samt att starta en ny utredning kring en sportanläggning. Det blir med andra ord ingen multiarena i kommunen.

Under hösten 2016 fick fritidsnämnden uppdraget att genomföra en utredning av en ny bad- och sportanläggning för hela kommunen. Efter medborgardialog, brukardialoger, intervjuer samt samtal med verksamhetsutövare och kunder är utredningen klar. Men idag beslutade alltså fritidsnämnden att det inte ska bli en multiarena i kommunen.

– Det känns bra att utredningen är klar. Resultatet gjorde att vi tänkte om lite mot ursprungsidén med en multiarena. Nu ser jag fram emot byggstart av en badanläggning samt en ny utredning kring en sportanläggning, skriver Tommy Stensson (S), ordförande fritidsnämnden i ett pressmeddelande.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.