Lastbil körde i diket

Uppdaterad
Publicerad

På onsdagsmorgonen inträffade en olycka mellan Ekhagen och Österängen. En lastbil hade kört i diket och föraren fick föras till sjukhus.

Strax innan klockan sju på onsdagsmorgonen inkom ett larm till Räddningstjänsten om en singelolycka på E4:an, vid järnvägsöverfarten mellan Ekhagen och Österängen. En lätt lastbil hade kört av vägen och ner i diket.

Fördes till sjukhus

När Räddningstjänsten kom till platsen satt föraren kvar i bilen, men han var talbar och satt inte fastklämd. Han fördes senare med ambulans till länssjukhuset Ryhov. Skadeläget är i nuläget oklart.

Flera olyckor

Strax efter klockan halvnio inkom ytterligare ett larm om en lastbil som kört av vägen, denna gång på Nissastigen i höjd med Norra Unnaryd. Enligt Räddningstjänsten ska lastbilen ha stått på platsen en längre tid. Det är tät trafik på platsen och lastbilen blockerar ett av körfälten. Räddningsstyrkor är på plats för att skydda olycksplatsen från annan trafik.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.