Mullsjö besegrade Växjö

Kevin Lundgren blev matchhjälte för Mullsjö när han avgjorde den femte matchen i den täta kvartsfinalen mot Växjö.

Lundgrens mål femton minuter in på slutperioden innebar 5-4 och att Mullsjö nu bara är en seger från en semifinalplats.

När Emil Kihlblom gjorde 4-1 för Mulljsö i inledningen av sista perioden trodde många nog att det var kört för Växjö.

Då startade Växjös upphämtning och efter ett mål av Marcus Johansson och två av Jesper Sankell stod det 4-4.

Det var då Kevin Lundgren steg fram och avgjorde. I matcher står det nu 3-2 till Mullsjö och eftersom kvartsfinalerna spelas i bäst av sju matcher är Mullsjö nu en seger från semifinalspel.