Jesper Sankell lämnar Växjö Vipers och flyttar hem till Mullsjö och spel i Mais nästa säsong. Foto: TT

Sankell återvänder till Mullsjö AIS

Uppdaterad
Publicerad

Jesper Sankell återvänder till sin moderklubb Mullsjö AIS. 27-åringen vann poängligan för Växjö Vipers förra säsongen men återvänder nu till moderklubben.

27-åriga Jesper Sankell lämnade Mullsjö AIS för Växjö Vipers under säsongen 2012/2013. Där har han, med undantag för ett år i Jönköpings IK, spelat sedan dess.

För många Mullsjösupportrar är detta nog en värvning man höjer på ögonbrynen åt. Han har öst in poäng, inte minst det sista året då han vann lagets interna poängliga på 44 poäng.

– Med tanke på att jag enbart spelade 22 matcher är jag helt klart nöjd med antalet poäng jag producerade. Framförallt hade jag en väldigt bra plus/minus statistik som tyvärr aldrig syns utåt. Det är den viktigaste och mest relevanta statistiken för mig, säger han i ett pressmeddelande.

Kontraktet är skriver på tre år.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.