J-Södras Alejandro Fernández Portillo deppar efter förlusten. Foto: Mikael Fritzon / TT

Sent mål fällde J-Södra

Hemmamötet mellan Jönköpings Södra och Häcken var länge mållöst. Det dröjde till 78:e minuten innan matchens första och enda mål kom.

Ahmed Yasin som nyligen blev utlånad från AIK till Häcken dundrade in 0-1 efter att ha plockat ner en lyra från lagkamraten Joel Andersson.

Yasin visade kyla när han lirkade in den bakom Anton Cajtoft, J-Södras målvakt.

– Jag promenerande tillbaka från ett anfall. Sedan ser jag bara en boll i luften och löper mot den och tänker att ”låt mig testa” och det gick bra, den gick in i mål, säger Ahmed Yasin till C More.

Det var annars en trevande allsvensk match som saknade rekorderliga målchanser.

Häckens Mohammed Abubakari var närmast med ett långskott som Anton Cajtoft med viss möda styrde bort under den första halvleken.

Andra halvleken var den första lik. Lagen bjöd varandra på några halvlägen, utan att något av lagen var riktigt nära.

Dzenis Kozica skramlade fram J-Södras vassaste läge i matchen, men tryckte bollen tätt utanför Peter Abrahamssons högra stolprot.