Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Dubbla olyckor på E4 i norrgående riktning genom Jönköping på torsdagsmorgonen. Foto: Irma Hellman/SVT

Trafikolyckor på E4 i Jönköping – orsakade stor trafikpåverkan

Uppdaterad
Publicerad

Strax innan klockan 06.00 på torsdagsmorgonen hamnade en personbil på taket innan Ekhagsrondellen på E4 i Jönköping. Kort senare inträffade ytterligare en olycka i samma område. Händelserna orsakade stor trafikpåverkan på morgontrafiken.

Klockan 07.15 släpptes trafiken på som vanligt igen. 

Polis, ambulans och räddningstjänst var på plats klockan 06.00 och stängde av av all trafik i båda riktningar i norrgående riktning på E4 från Jönköping i samband med den första av de två olyckorna.

Totalt ska två fordon vara inblandade och tre personer. En av bilarna hamnade på taket och alla inblandade blev lastade i ambulans och förda till sjukhus.

Personbil körde in i lastbil

Vid klockan 06.14 inträffade nästa olycka. Det handlar om en påkörning bakifrån där en personbil kört in i en lastbil i höjd med trafikplats A6. En person som var inblandad fördes med ambulans till sjukhus.

Även den olyckan orsakade stora störningar i trafiken på E4.

Se trafikpåverkan under torsdagsmorgonen i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.